Etiket Sonuçları: ihoo

Beste Projesi kapsamında düzenlediğimiz kariyer günlerinde

Doktor Rüveyda Damar

Avukat Gülsen Kahraman

Ziraat Mühendisi Ali Balcı

Mimar Fadime Apaydın Uysal

İnşaat Mühendisi Gökhan Keskin

Diyetisyen İlhan Uysal

Eczacı İsmail Sedat Sarı

misafirimiz oldu.

İkinci dönem görüşmek üzere kendinize dikkat iyi bakın.

Bir dönem boyunca öğrencilerimizin yaptığı resimler görücüye çıktı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün   UNICEF sponsorluğunda  gerçekleştirdiği LGS Çalıştayı 24 -27 Nisan tarihleri arasında Başkent Öğretmenevi 'ne yapıldı. 81 ilden 100 katılımcının bulunduğu çalıştaya ilimizi temsilen okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Recep ÖKDEM katıldı. Yapılan istişareler, sunumlar ve değerlendirmeler ışığında yeni yol haritaları çizildi. Okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Uzman Rehber ve Psikolojik Danışman Ali Cesur öğrencilerimize verimli ders çalışma teknikleri hakkında bilgi verdi.

Erdem Destek 2021 programı kapsamında

Öğrencilerimizin bağışladığı oyuncaklar Boğazköy Ruhi Mutlu İlkokulu anasınıfına bağışlandı. Projeye katkı sağlayan öğrencilerimize ve proje yürütücüsü öğretmenimiz Havva Özcan´a teşekkür ederiz.