Etiket Sonuçları: burdur

Yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgesi takdim edildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün koordine ettiği Eğitimde Tek Yürek kampanyasında kardeş okulumuz belli oldu. Elimizden geldiğince depremzedelerin yanında olacağız.

Ekm

Okulumuzun hazırladığı 29 Ekim programı büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda açılan 4-6 Yaş Okul Öncesi Din Eğitimi sınıfları, etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Çocuk Şarkıları ve gösterilerinin yanısıra Kur´an-ı Kerim öğreniyorlar ve Peygamper Efendimizi tanımaya başlıyorlar.

Eğitim liderinin iletişim ve yönetişim becerilerini geliştirme amaçlı YÖGEP toplantılarının ilki okulumuzda gerçekleşti. Bucak İmam Hatip Lisesi müdürlerinden, emekli öğretmen Sayın Arif Yıldırım toplantıya konuk olarak katıldı. Zorlu eğitim yılları, öğretmenlik tecrübeleri ve idarecilikle gecen çeyrek asırlık görev tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Toplantıya Sayın Şube Müdürümüz Vedat DEMİRTAŞ, Muhittin Talha Çalışkan İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Vedat UYSAL, Oğuzhan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın Mehmet KAPLAN, Barbaros İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sayın Sait ÖZTÜRK ve ev sahibi olarak Bucak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yüksel BALGAMIŞ katıldılar.