Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün   UNICEF sponsorluğunda  gerçekleştirdiği LGS Çalıştayı 24 -27 Nisan tarihleri arasında Başkent Öğretmenevi 'ne yapıldı. 81 ilden 100 katılımcının bulunduğu çalıştaya ilimizi temsilen okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Recep ÖKDEM katıldı. Yapılan istişareler, sunumlar ve değerlendirmeler ışığında yeni yol haritaları çizildi. Okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz.

Uzman Rehber ve Psikolojik Danışman Ali Cesur öğrencilerimize verimli ders çalışma teknikleri hakkında bilgi verdi.

Yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgesi takdim edildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün koordine ettiği Eğitimde Tek Yürek kampanyasında kardeş okulumuz belli oldu. Elimizden geldiğince depremzedelerin yanında olacağız.

Ekm

Okulumuzun hazırladığı 29 Ekim programı büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Recep Ökdem koordinatörlüğünde yürüttükleri "Sokak Hayvanları İçin El Ele " Etwinning projesini arkadaşlarına tanıttılar.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün yürüttüğü Okuyorum projesinde biz de varız.

Okulumuzun yürüttüğü Erdem Destek Programı kapsamındaki Kültür Treninde Yolculuk projemizde ikinci durağımız Sagalassos atık kentiydi.

Ekm

Okulumuzun daha başarılı bir İmam Hatip sloganıyla yola çıktığı Kültür Treninde Yolculuk projesinde göçmen-Türk veli tanışma toplantısını yaptık. Velilerimize projemizi anlattık. İki dilde yapılan sunumun ardından velilerimizle sohbet ettik.