Beste Projesi kapsamında düzenlediğimiz kariyer günlerinde

Doktor Rüveyda Damar

Avukat Gülsen Kahraman

Ziraat Mühendisi Ali Balcı

Mimar Fadime Apaydın Uysal

İnşaat Mühendisi Gökhan Keskin

Diyetisyen İlhan Uysal

Eczacı İsmail Sedat Sarı

misafirimiz oldu.

İkinci dönem görüşmek üzere kendinize dikkat iyi bakın.

Bir dönem boyunca öğrencilerimizin yaptığı resimler görücüye çıktı.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ YUNUS EMRE7

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Yerli Malı Haftası (resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.

• Her hatamda sabırla yaklaşıp benden ümit kesmeyen öğretmenim. Değerinizi her geçen gün daha iyi anlıyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğrencilerimizde Filistin farkındalığı oluşturmak için Furkan Aslanol rehberliğinde Filistin Köşesi oluşturuldu.

Saygı rahmet ve özlemle...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' mızın 100. Yıl Kutlamaları kapsamında kodlama etkinliği yaptık.

Tam bir asır önce başlayan bu ulusun kaderini değiştiren o tarih zorlu savaşta atılan adım olan 29 Ekim 1923’te bize yapılan o jest cumhuriyettir. Cumhuriyetin ilanının üstünden 100 yıla aşkın bir süre boyunca bu topraklara ait olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hediyesidir.

Ve şimdi 29 Ekim 2023’te 100’üncü kez biz bu tarihi kutluyoruz. Bu bize olan armağanı kutlamak onur olacaktır. ‘’Ey yükselen yeni nesil gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz’’, Atamız ne güzel de demiş bu sözü;

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen SADA projesi kapsamında yürüttüğümüz Söz Perdenin okulumuzda tiyatro rüzgarı estirecek.